FAQ

Wie zoekt, die vindt

FAQ

Wie is Voeties?

Voeties is het geesteskind van Annelies Voet. Gegroeid uit een nieuwsgierigheid tot een heuse passie voor bakken. Kom het hele verhaal van Voeties te weten.  

Wat zit er in de Voeties Bakbox?

In elke Voeties bakbox zitten zorgvuldig afgewogen en verpakte ingrediënten, bakvorm of bakpapier en een recept met tips & instructies. Je dient enkel de gekoelde ingrediënten, zoals boter, toe te voegen volgens het recept. 

Vanwaar zijn de ingrediënten afkomstig?

De ingrediënten komen zoveel als mogelijk van lokale of regionale producenten. Daarnaast zorg ik ervoor dat ook de verpakking duurzaam is. Wist je trouwens dat de verpakking van de eitjes gemaakt is uit o.a. gras? Je kan ze gewoon composteren! 

Zijn alle ingrediënten vers en lang houdbaar?

Alle ingrediënten zijn vers. De eitjes zijn zelfs kakelvers! De houdbaarheidsdatum in het recept komt overeen met de houdbaarheidsdatum van de eitjes. Deze vervallen namelijk het eerst van alle ingrediënten in de Voeties Bakbox. Indien er geen eitjes in het recept zitten, dan komt de houdbaarheidsdatum overeen met het ingrediënt dat het eerst vervalt.

Wordt er rekening gehouden met een allergie?

Uiteraard! Bij elke Voeties Bakbox en in het recept staan telkens de allergenen vermeld. Bij twijfel kan je altijd contact opnemen via info@voeties.be  

Kan ik mijn Voeties Bakbox op maat laten samenstellen?

Dat kan! Heb je een allergie, maar wil je toch een bepaalde bakbox uitproberen, laat het mij weten via info@voeties.be. Ik creëer een Voeties bakbox op maat van jouw wensen en behoeften. 

Hoe kan ik betalen?

Je kan betalen via Bancontact, iDEAL of met Visa/ Mastercard. 

Wanneer wordt mijn Voeties Bakbox verstuurd?

De bestellingen worden binnen de 36u verwerkt onder voorbehoud dat ik alle producten op voorraad heb. Van zodra de bestelling verzonden is, zal je een Track & Trace krijgen.  

Zijn er verzendkosten?

De verzendkosten bedragen €6,40 (<2kg) en €6,95 (2kg-5kg) per bestelling. Indien je meerdere Voeties bakboxen zou bestellen dan worden deze in 1 verzending verstuurd.

Bij een bestelling vanaf €35 is de verzending gratis

Kan ik meerdere verzendadressen opgeven per bestelling?

Dit kan zeker. Je kan hiervoor contact opnemen met info@voeties.be voor een op maat gemaakte offerte. 

Wat als mijn Voeties Bakbox beschadigd is of er ontbreken ingrediënten?

Wat jammer! Ik zorg er uiteraard altijd voor dat elke Voeties bakbox perfect verstuurd wordt. Indien het toch beschadigd zou zijn of er ontbreekt nog een ingrediënt, neem dan contact op met mij via het contactformulier. Ik zorg dan samen met jou voor de gepaste oplossing! 

Kan ik mijn Voeties Bakbox retourneren?

Helaas kan je de Voeties bakbox omwille van hygiënische redenen niet retourneren. Ontbreekt een ingrediënt of is de box beschadigd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met mij via het contactformulier en dan zorg ik voor een gepaste oplossing.