Bourdaloue

Lekkere gepocheerde Belgische Conferenceperen in een frangipanedeeg op een krokante zanddeegbodem. Een heerlijk, eenvoudig taartje met een geweldige smaak.

Wat is er mooier dan een taart creëren voor jouw geliefde? Zo is de Bourdaloue ontstaan! De taart ontleent zijn naam aan de rue Bourdaloue waar de patisseriezaak van patissier Coquelin gevestigd was in Parijs. Uit liefde voor zijn vrouw heeft hij een taart gemaakt speciaal voor haar.

Voordeel: naast de taart, heb je dankzij dit recept ook heerlijke perensiroop.

Deze bakbox omvat:

  • recept voor 1 taart (10-12 stukken)
  • ingrediënten
  • 1 bakvorm

Zelf nog toe te voegen:

  • boter
  • water

Moeilijkheidsgraad:

  • gemakkelijk

Allergenen:

  • gluten
  • ei
  • melk
  • noten
15,00 €