Vatel

Een klassiek taartje dat in verschillende varianten bestaat. In deze versie van de Vatel werk je met vanille boterroom en amandelmerengue.

De Vatel kan je vandaag de dag in verschillende varianten tegenkomen: één grote taart of eerder een klein gebakje, met een rand van amandelschilfers of zonder, hazelnootboterroom of eerder slagroom, enz. Je zal vast en zeker al één van deze varianten geproefd hebben.

In deze variant ga je één grote taart maken met afwisselend een laag amandelmerengue en vanille boterroom, afgewerkt met walnoten en chocoladeschrift. Heerlijk zoet, maar je zal snel zelf ervaren dat een klein stukje al voldoende is...

Tip: haal ze 15 min. op voorhand uit de koelkast, dan komt de smaak van de boterroom volledig tot z'n recht.

Deze bakbox omvat:

  • recept voor 1 taart (10-12 stukken)
  • ingrediënten
  • bakpapier
  • spuitzakken

Zelf nog toe te voegen:

  • boter

Moeilijkheidsgraad:

  • gemiddeld

Allergenen:

  • gluten 
  • ei
  • melk
  • noten

15,00 €